Killar :)



Jag har varit inne och kollat på de mest populära bloggarna på blogg.se och konstaterat att det är väldigt många tjejer som skriver om vad, hur och när de har på sig vissa "outfits". Dock finns det också några "killar" skriver liknande saker men de killarna bryr sig mer om smink och outfits än vad tjejer gör. Så..

Här kommer jag! Er räddning killar! En självsäker kille som är bekväm med mig själv och hur jag är. (för er som inte känner mig så är jag hetero.) Så ni kan glatt ta emot dessa tips och då vara säker på att ni förlitar er på den rätte :)  Jag tänker inte berätta vad ni ska köpa, utan istället ge er tips ifrån min erfarenhet av kläder. Alltså hur man kan klä sig på bästa möjliga, heterosexuella sätt. :)

*************************

Vi killar har en kroppsbyggnad som följande (OBS i vanliga fall) : Breda axlar och smala höfter. För att lyfta fram våra drag och "former" föreslår jag att använda mörka byxor. Svart, t.ex. drar till sig ljus och får en att se smalare ut vid både höfter och ben. Vilket de flesta strävar efter, av vad jag har förstått.

Svart till byxor alltså :)

Lycka till med garderoben och var god och följ mina kommande tips till er som inte vet hur ni ska göra :D

Skillnad! :D

http://www.youtube.com/watch?v=NM51qOpwcIM


Vilken vändning! :D


Dagis :)

Var i lekhallen med 4 barn idag i typ en timme. Kanske mer :/  Det kunde lika gärna varit 24 barn XD hahah de klättrade och sprang och jag fick jaga dem. Det blir nog inget problem med sovandet inatt för min del, det var som ett jädra aerobicspass XD

Men detta var då deras castle. I fina pastellfärger.. :D


Ironi XD



Ironi i allra högsta grad XD hahah

Äntligen :D

(bilden är så lagom somrig! :D)

 

Är äntligen en fri pojk! Behöver inte bli mer trakasserad av sms där hon söker bekräftelse! :D (Y)


Skogen



Jag har kommit fram till att skogen och natur i sin del är det mest estetiska på jorden. Det finns inget annat som har så mycket möjligheter till att bli en bra bild. Alla färger. Alla former. Det kan aldrig bli en dålig bild!
Dock har inte jag den bästa kameran så då kan det bli en dålig bild XD

ny "design" :)

Jag är mäkta stolt över att ha kunnat göra om lite på min blogg. Färger bara men ändå :D  Man måste ju typ vara geni för att kunna fatta vilka koder som går till vad men iaf..  :D

*******************************

Idag var det julskyltning i lilla Ronneby. Mötte upp Cornelia så vi gick runt. Men man gör typ stan på 15 minuter så det var typ lika roligt som gröt. :/ menmen det är la tanken som räknas ^^


Skolan :)

MigH & S

Hade väldigt lagom tråkigt på engelskan. Så jag passade på att ta lite pictures :D
Jag menar en lektion kan ju vara lite oseriös. Man ska ju inte jobba häcken av sig!

........................................................
Däremot är jag så in i he****e trött på läxor och hemuppgifter. Ifs så är BF väldigt bra för man har inte så mycket sånt. Men de andra ämnena såsom engelska,  matte etc där har man läxa. Jag tycker inte att det är några problem direkt såå.. Men när man har varit ca 8 timmar i skolan så har jag inte riktigt lust till att läsa läxor efter skolan liksom.. :/

Kisskompisar

Följande är nu KISS-kompisar: Jag, Jesper, Marcus och Anton. XD

Jeppsson fick tag i biljetter så den 13:e juni bär det av till Malmö :D och det ska bli jävligt fun! (Y)


Tjej och kille :S

Är det inte rätt roligt när man tänker på hur "lätt" tjejer verkar ha det?! Vi killar tycker väl till stor del att de kan göra hur de vill, när de vill. De kan få vem de vill. Hur ofta har du tänkt så?! Det är den mest uttjatade tanke som finns i en manlig hjärna. :)

Men sen är det roliga att tjejer verkar tycka samma om oss killar..  

Men tjejer har det dock värre. För går de fram till någon de gillar och säger att de gillar killen, så kan mycket väl killen dissa henne och förudmjuka henne. Vilket är orättvist för han kanske bara spelar inför sina kompisar. Och sen är då öknamnen igång, hon blir kallad, slampa, h**a, player, bara för att hon ville visa hur hon känner.

Gör killen däremot samma sak, går fram och säger att han gillar henne osv. Så blir han kanske dissad, men det bemöts på ett helt annat sätt. Han får dunkar i ryggen och det sägs: - Bättre lycka nästa gånger din Pimp, Casanova, tjejtjusare.

Det hade varit så mycket lättare om alla vi människor skulle sluta lyssna på vad andra tycker. Och istället göra vad som känns rätt och mest rätt.


(min uppfattning)

Makt och osäkerhet

Det verkar som att allt här i världen går ut på att få människor att må dåligt. Oavsett vad de gör. Läs en skvallertidning! Det finns få saker som är positiva. Antingen är hon/han för tjock, för normal eller för smal. Aldrig duger något som det är.

Det verkar som att personer i det vanliga samhället apar efter detta.

Sad but true..

Nytt.. :/

Känner att jag inte har varit och köpt några kläder på länge :/ 


utnyttjad :/

Känner man sig inte kränkt när man upptäcker att man utnyttjas av "kompisar"!!! De bjuder in sig själva utan att fråga om det är okej. Säger sedan att hon tar med en kompis och att jag får ta med en också.... Vafan det är jag som bor här! Jag bestämmer!

Att de inte skäms! Och sen ber de om sprit!.. Hur fan kan de få för sig att jag tänker ge något till dem när inte ens jag har det. :@ 

-------------------------------------------------

Känner mig lagom negativ, tjabbig, petig och arg...


Abonnemang

 

Asså för några månader sedan avslutade jag mitt abonnemang hos telenor och gick därifrån med en nästinttill ny mobil, w 595.   Men i mellandagarna blir det en ny. Aino denna gången.

Men mamma tar den gamla för den är bättre än den hon har. Men jag menar då slår jag ju två flugor i en smäll och det är ju bara bra :)

 

Men sen det jag skulle komma till är följande: Abonnemang är dyrt! Det har jag och några till kommit fram till.

t.ex. Först betalar du mobilen à 199 kr t.ex. + 150 för abonnemang + tjänsten smsa fritt till sverige för 99 kr. Det blir en jävla massa pengar i slutändan. över 400 kronor i månaden för en telefon. Och den binds upp på 24 månader, vilket blir kanske det dubbla priset av vad den skulle ha kostat att köpa rakt av.

 

Kort sagt jag köper telefonen rakt av! :D


the vandrande pinnar is gone..

Sad but true y´all..

Min sista vandrande pinne har gått hädan. Hände igår. Gråt inte! Det var en insekt!

Bara det att nu har jag ett terrarium som behöver ett djur!

Suggestions mottages gärna!

Big Bang

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6131567.ab

Kan nån säga vad som är poängen? Skapa ett nytt universum eller? Tänk vad de pengarna kunde ha gått till istället för nåt jävla experiment. De kunde istort sett kanske botat hungersnöden!

Förra året var det väl folk som tog livet av sig pga av att de trodde att jorden skulle gå under!?

Idioter är ni som har börjat med detta!

Dassvetenskap :)



Hur många personer får plats inne på en toa samtidigt?! :D

Vadå bra PR!! :D



Det är ju ganska  längesen som det snackades om att Lady Gaga skulle vara hermafrodit.. Vilket jag bara tror är bullshit och lite rykten som spritts av media pga upplagstorka eller något.

Hermafrodit betyder att man har två kön. Att då Gaga skulle ha både snopp och mus / penis och vagina XD
Men jag menar bara, låt människostackarn ha det då! Don´t make a scene!

Fast det är nog bara ett PR-drag från hennes sida egentligen tror jag ;D

Men vem vet..! ;)

Min dokusåpa :)

the Terrarium

the Terrarium har haft ett långt uppehåll pga brist på idéer. Men nu är vi tillbaka. Färre men lika  smala.

Ewa Brolin Johansson och Tiffany Persson har gått hädan så att säga. Ewa avled för ett taf sen och Tiffany svälte ihjäl (vilket är konstigt för det fanns mat.) Men det är väl alla påtryckningar från Angela, och idéal och sånt bullshit.

Men Angela har klarat sig bra och går på en balanserade kost bestående av gurka denna veckan. Sen mediterar hon till Lady Gagas "Paparazzi". Angela verkar klara av bortgången av Tiffany utmärkt och redan 3 minuter efter att Tiffany vikt av, så klämde hon ut ett ägg. Jag har nu femlingar- än så länge i äggform- om typ 3 månader kan det tänkas att de kläcks... Wohoo.........

Men för att gå tillbaka till Tiffanys bortgång. Hon och Angela hade- av bajset att dömma- en bajstävling om vem som kunde göra sig av med mest på kortast tid... Angela vann

Ovanligt :/

Idag var det en helt vanlig fredag med lika roliga lektioner som vanligt. :) Men.. Vår lärare Oskar, som undervisar oss i Samhällskunskap, tänkte högt och sa:

- Man tar inte komplimanger på allvar!

Han har rätt ju!

Jag menar, om jag skulle gå in i matsalen och gå fram till en tjej som är snygg, och säga att hon är snygg...  Jag skulle troligen få en väldigt nedlåtande blick som betyder "är du sjuk i huvudet?".

Det är sant ju! Men det menas inte med att jag inte kan gå fram till vemsomhelst ändå! Det är inget att skämmas över om man säger som det är!?

****************

Så om jag nån gång yttrar mig om någons utséende eller betéende, var glad för att du får uppriktighet!
Och en komplimang är ytterst ovanlig i dagens samhälle så det är bara att bocka/niga  och tacka! :D


BF

Dagen var rätt okej vi hade BKF först, sen en 2 1/2 timmars rast. Käkade pizza.

Kom tillbaka till skolan (konstigt! XD) och hade pedagogiskt ledarskap. Skit skoj! :) man var på lag och s skulle man först sjunga en låt vars titel började på den bokstaven som ledarna skrev.
Vårt lag sjöng bl.a. "Teeny Weeny string bikini"- Günter, "Sommar och sol och vi har kort tajt kjol" -Markoolio. XD

Sen var det hem som gällde. En stund iaf :P

Stack sen till Öppet hus på Knut Hahn :D    Jag, jocke, Massis och sara var typ värdar/inkastare/övertygare som skulle få 94:orna till att välja Barn och fritidsprogrammet :)

It was funny! :D


ljus..


Tände ett ljus för alla dem som någon gång mist en vän.

17 år.. typ..

Din 17 årsdag upplevdes inte som förväntad, eller som den borde ha blivit. Sjukt..

Och det värsta är att känslorna kommer inte ut. Jag känner inte.. Jag vet inte varför. jag bara saknar dig Hampus.

På kyrkogården visste jag inte vad jag skulle göra när alla kom dit.. Jag fick tyst panik typ. Jag skäms över det för nu känner jag mig så dum som inte kramade Jonatan eller Emma eller dina föräldrar.

Jag behöver få ut allt för att gå runt och bära på det funkar inte i längden. Säg bara hur jag ska göra. Jag lyssnar. Det vet du.

Försök ha en så bra födelsedag i himmlen som möjligt. Och ta det lugnt. Men behöver du mig så finns jag, ge mig bara något tecken.

***************************

Jag har stängt av. Lessen för det. Men jag behöver skriva av mig lite iaf och det hjälper kanske en aning.


RSS 2.0